dinsdag 31 juli 2012

Vakantiegeluk

Vakantiegeluk:
Ivan met een berg lego op de grond. Oma met een quilt op schoot. Thee met zelfgebakken havermoutkoekjes. Kinderliedjes en barokmuziek.

zaterdag 28 juli 2012

Adres onbekend

Na een geweldige vakantie met mijn moeder naar Rusland (waar ik apart nog een keer over wil vertellen) was het tijd om flink aan het quilten te gaan.
Op 25 augustus is er namelijk zomermarkt in Rhenoy, t.b.v. het oude kerkje.
Er is dan altijd een expostitie van plaatselijke hobbykunstenaars. Ik heb al een paar keer enkele quilts op mogen hangen. Deze keer hangen mijn quilts samen met de schilderijen en foto's van de heren van Stekelenburg en de Keijzer.
Ons was gevraagd een prijs ter beschikking te stellen voor de grote verloting. Ik had nog twee maanden de tijd, dus het was even flink doorwerken. Ik heb stoffen gekozen die naar mijn idee veel mensen aanspreken. De naam van de quilt is Adres onbekend, omdat ik nog niet weet waar hij terecht zal komen.






Ook Primavera is bijna af, want die wil ik natuurlijk graag showen. Verder neem ik quilts mee die ik weggeven heb, maar nu even leen voor de expositie. Waarschijnlijk worden het Sensu, I promised you a rose garden, Zonnecirkels en Sterren voor Aaltje. Het hangt een beetje af van hoeveel ik op kan hangen. Het kerkje is maar klein.
Ik zit er heel de dag bij, en wil dus vast een nieuwe quilt opstarten, zodat ik daar lekker kan quilten.